Heräsin 7.30, vaikka en olisi halunnut. Silmät olivat kuivat. Hitto. Käytin koirat ja otin lääkkeet ruoan kanssa. Ensin kaikki muut ja sitten laitoin Armourin imeytymään. Sitten sohvalle ja kello soimaan 9.30. Nukahdin.

Väsytti, mutta jaksoimme lenkin. Klo 11. voimat hävisivät jaloista. Olisiko liian alhainen verenpaine. Nyt pitäisi käydä mittauttamassa se ja säätää lääkitystä sen mukaan. Voisin tietenkin ottaa 1½ tabua mittaamattakin. Ahdistuskohtauksia on alkanut ilmetä.

Jotenkin tuntuu, että imeyttäminen ei sovi minulle. Taidan palata tavalliseen tapaan.

Mielenkiintoista on, että kukaan ei ole minulle tyroksiinin yhteydessä maininnut eri lääkkeiden yhteisnauttimisesta mitään - esim. juuri estrogeeni. Saa siinä annosta lisätä.

Kilpirauhasfoorumilta selvisi muutamia muitakin asioita. Esim, se, että alapaine pysyy koholla, jos tyroksiinit käy vajaalla. Myös merkitys taannoin labratulosten yhteydessä selvinneestä punasolijeni pienestä koosta.selvisi. Kaikki on sen suhteen hyvin, jos ne olisivat suuria, kärsisin B-vitamiinin puutoksesta tai imeytymishäiriöistä.

Söin juustovoileivän ja olo on hieman parempi. Haluaisin tosin kaatua sänkyyn nukkumaan, mutta on mentävä töihin.

Olo oli kammottava siihen asti kunnes join ison kupillisen kahvia. Olkoon vaikka kuinka epäterveellistä, minun on pakko juoda sitä.